Miksi ystäväni eivät näe lähettämiäni HTML-e-kirjoja?

Jos haluat ystäväsi lukevan kaiken tämän sisällön, sinun tulee lähettää kaikki nämä tiedostot tai pakata koko tulostuskansio hänelle sen sijaan, että lähettäisit kansiossa olevan index.html-tiedoston. Älä muuta heidän suhteellista polkuaan tai muut eivät voi lukea sitä normaalisti.

PS: Ehkä sinun pitäisi kiinnittää huomiota suhteellisiin polkuihin HTML- ja muiden multimediatiedostojen välillä. Yritä lähettää kaikki tulostiedostot ystävällesi varmistaaksesi, että hän voi selata niitä sujuvasti. Tai voit ladata ne omalle verkkosivustollesi, jolloin kaikki ystäväsi voivat selata niitä verkossa lähettämättä niitä.