Mikä on laukaisutoiminto? Kuinka lisätä laukaisutoimintoja elementtiin

Liipaisutoiminto on flipbookissa oleva ohje, mikä tarkoittaa, että toiminto, jonka teet ensin, käynnistää seuraavan toiminnon. Kun käyttäjä napsauttaa elementin tiettyä aluetta, flipbook vastaa tavalla, jonka olet asettanut sen liipaisimen toiminnan.

Editorin käyttöliittymässä voit lisätä elementteihin liipaisutoimintoja.

Voit asettaa kolme laukaisuaikaa: Laukaisu, kun napsautat/mouseover/mouseave.

add-trigger-actions

Käytettävissäsi on seitsemän erilaista laukaisutoimintoa.

1. Avaa linkki

Liitä linkki, johon haluat elementin linkin. Lukijat voivat avata linkin nähdäkseen lisätietoja tuotteista tai siirtyä toiselle aiheeseen liittyvälle verkkosivustolle ennalta määritetyllä käynnistysajastuksella, mikä voi ohjata liikennettä verkkosivustollesi.

2. Siirry sivulle

Kirjoita vain sivunumero, johon haluat elementin linkin. "Siirry sivulle" voi ohjata lukijoita siihen, mitä sinun tulee lukea seuraavaksi fläppikirjassasi, mikä voi auttaa lukijoita siirtymään tietylle sivulle saadakseen tarvitsemansa tiedot.

3. Toista tehosteet

Käytä valittuun elementtiin erilaisia animaatiotehosteita, mukaan lukien sisäänkäynti-/huomio-/poistumistehosteet, jotka voivat tehdä elementistäsi dynaamisemman ja aktivoida lukijasi.

4. Soita

Lisää puhelinnumerosi, jotta lukijat voivat ottaa sinuun välittömästi yhteyttä napauttamalla puhelinkuvaketta, kun heillä on ongelmia tuotteidesi tai fläppikirjan sisällössä.

5. Ponnahdusikkuna

Voit upottaa linkin ponnahdusikkunaksi näyttääksesi lisätietoja verkkosivustostasi, mikä on tehokas markkinointistrategia.

6. Avaa kuva

Voit saada kirjan sivuille kuvasarjan, joka antaa lukijoillesi yksityiskohtaisemman esittelyn.

7. Näytä/Piilota

Jos haluat näyttää tai piilottaa elementin helposti tarpeen mukaan, voit asettaa tietyn elementin näyttämään/piilota tai vaihtaa niiden välillä.

Esimerkiksi: Ponnahdusikkuna

1. Valitse elementti "FLIP PDF PLUS PRO".

2. Napsauta [Laipaisutoiminto] ja [Ponnahdusikkuna]. Liitä linkki, jonka haluat määrittää, ja muokkaa otsikkoa.

3. Napsauta [Tallentaa] tai [Tallenna ja esikatsele].

add-trigger-actions-for-pop-up-window

Määrittämäsi liipaisutoiminnon vaikutus on seuraava:

the-effect-of-trigger-action