Kuinka voin ilmoittaa ongelmasta tai palautteesta Flip PDF Plus:ssä

[Palaute]-ominaisuuden avulla voit jättää palautetta ongelmista, joita olet kohdannut käytön aikana. Voit helposti jakaa palautetta lähettämällä meille lokitiedostot, asiaankuuluvat kuvakaappaukset ja ohjelmaa koskevat pyynnöt tai kommentit.

Tässä on kolme tapaa, joilla voit ilmoittaa ongelmasta tai palautteesta Flip PDF Plus:ssä.

Tapa 1: Napsauta "ilmoita tästä ongelmasta", kun näet virhekehotteen #

Jos näyttöön tulee virhekehote ohjelmaa käyttäessäsi, napsauta "Ilmoita tästä virheestä" ja avaa [Palaute] kuvaillaksesi kohtaamasi tilannetta.

Feedback
Report This Issue

Tapa 2: Napsauta [Feedback] valikkoriviltä #

Voit myös antaa palautetta ohjelmistosta napsauttamalla [Palaute] valikkopalkista kertoaksesi meille kaikista sekaannuksista tai ongelmista, joita olet kohdannut kirjojasi tehdessäsi. Kun olet napsauttanut [palaute], näet seuraavan kuvan mukaisen ponnahdusikkunan.

Palautteesi koostuu viidestä erillisestä osasta.

(1) Tyytyväisyys. Voit valita, oletko tyytyväinen vai tyytymätön.

(2) Kuvaus. Voit kirjoittaa tyhjään tilaan minkä tahansa pyynnön tai kommentoida ominaisuuksia.

(3) Sähköpostisi. Jätä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, jos meillä on kysyttävää.

(4) Flip PDF Plus-lokitiedostot. Voit liittää Flip PDF Plus-lokitiedostosi, jotta voimme ymmärtää, mitä tapahtui, mukaan lukien lokitiedosto, config.txt-tiedosto, flipbookin ensimmäisen sivun PNG-kuva ja system.js-tiedosto.

Flip PDF Plus Log Files

(5) Kuvakaappaus tai useampia kuvia. Järjestelmämme ottaa automaattisesti kuvakaappauksen puolestasi. Voit myös lisätä kuvia, jotta tiedämme enemmän yksityiskohtia vaikeuksistasi.

Kun olet vahvistanut syötettyjen tietojen oikeellisuuden, voit lähettää palautteen napsauttamalla "Lähetä".

Add Screenshot

Tapa 3: Vie lokitiedosto ja lähetä meille sähköposti #

Vie lokitiedosto paikalliseen hakemistoon.

Napsauta "Palaute"> Napsauta "Flip PDF Plus-lokitiedostot" > Vie ja tallenna lokitiedostot.

Export Log Files

Viemäsi tiedosto on zip-paketti. Voit lisätä osuvampia kuvia yhdessä sähköpostisi liitteeksi. Ja sitten lähetä meille sähköpostia.

Send Email