Kuinka julkaista fläppikirjoja ja ladata ne omalle verkkosivustollesi

Voit ladata flipbookisi omalle palvelimellesi ja isännöidä niitä itse. Noudata vain alla olevia ohjeita:

JULKAISTA FLIPBOOKSI #

Vaihe 1: Tuo tiedostot FlipBuilder:hen. #
Publish-Flipbooks
Vaihe 2: Napsauta työkalupalkin [Julkaise]-painiketta. #
Publish-Flipbooks-to-Your-Website
Vaihe 3: Valitse ponnahdusikkunassa tulostusasetukset ja napsauta [Vahvista]. #
Publish-to-Your-Own-Website

LATAA FLIPBOOKSI VERKKOSIVUSTOllesi #

Voit ladata kaikki kirjatiedostot omalle palvelimellesi kolmannen osapuolen FTP-työkalun, kuten FileZillan, kautta.
Vaihe 1: Lataa ja asenna FileZilla. #
FileZilla
Vaihe 2: Yhdistä palvelimeen. #
Anna kirjautumistietosi (isäntä, käyttäjätunnus, salasana ja portti) ja napsauta sitten [Pikayhteys] -painiketta.
Connect to a server
Vaihe 3: Aseta kaikki kirjatiedostot YHDEN kansioon. #

Kansion nimi on osa linkkipolkua.

Put all files in one file
Vaihe 4: Lataa flipbookit. #

FileZillan vasemmassa paneelissa voit käyttää tiedostojasi tietokoneellasi.

FileZillan oikeanpuoleisessa paneelissa on tiedostot ja hakemistot palvelimeltasi.

Upload your flipbooks to FileZilla

Voit ladata flipbookisi vetämällä ja pudottamalla koko kirjakansion tiettyyn palvelimesi hakemistoon.

Upload files
upload-to-server

Kun lataus on valmis, voit tarkastella fläppikirjojasi omalla verkkosivustollasi.

Vaihe 5: Upota fläppikirjoja verkkosivustollesi. #
Embed flipbook in your website

1.Etsi flipbook-linkkisi

(1)Avaa flipbook-kansio

(2) Napsauta hiiren kakkospainikkeella *.html-tiedostoa

(3) Kopioi fläppikirjan URL-osoite

(4)Vaihda verkkotunnus omalla verkkotunnuksellasi

(5) Kopioi fläppikirjan linkki

2. Liitä upotuskoodi HTML-tiedostoon

(1) Vaihda fläppikirjan linkki seuraavassa upotuskoodissa

(2) Kopioi koko upotuskoodi yllä olevan koodin muokkauksen jälkeen ja liitä se HTML-tiedostoosi.