GPL Ghostscriptin käyttäminen kirjasi renderöintimoottoriksi (For Win)

Tässä on 3 vaihetta GPL Ghostscriptin käyttämiseksi kirjasi renderöintimoottorina.

Vaihe 1: Lataa GPL Ghostscript (32-bittinen) #

Klikkaus " Lataa GPL Ghostscript (32-bittinen)” ja lataa GPL.

click-to-download-gpl
download-gpl
Vaihe 2: Asenna GPL Ghostscript (32-bittinen) #

Asenna Ghostscript (32-bittinen) ja kopioi sen asennuspolku.

esim. C:\Program Files (x86)\gs\gs9.54.0

Vaihe 3: Lisää GPL Ghostscript (32-bittinen) asennuspolku ohjelmaan #

1. Napsauta [Selaa] kansion avaamiseksi.

2. Liitä viimeisessä vaiheessa kopioitu polku ja paina [Tulla sisään].

3. Valitse [bin] kansio

4. Napsauta [Avaa kansio].

search-gpl

5. Lopuksi voit käyttää GPL Ghostscriptiä kirjasi renderöintimoottorina.

add-gpl-path