Voinko isännöidä julkaisujani omalla palvelimellamme

Joo! Upea Flip PDF Plus Pro antaa käyttäjille mahdollisuuden isännöidä julkaisujaan omalla palvelimellaan. Voit ladata kaikki kirjatiedostot omalle palvelimellesi kolmannen osapuolen FTP-työkalun, kuten FileZillan, kautta.

Vaihe 1: Lataa ja asenna FileZilla. #

Download and Install FileZilla

Vaihe 2: Yhdistä palvelimeen. #

Anna kirjautumistietosi (isäntä, käyttäjätunnus, salasana ja portti) ja napsauta sitten [Pikayhteys]-painiketta.
Connect to server

Vaihe 3: Aseta kaikki kirjatiedostot YHDEN kansioon. #

Kansion nimi on osa linkkipolkua.

Put all the book files in One folder

Vaihe 4: Lataa flipbookit. #

FileZillan vasemmassa paneelissa voit käyttää tiedostojasi tietokoneellasi. FileZillan oikeanpuoleisessa paneelissa on tiedostot ja hakemistot palvelimeltasi.
Upload your flipbooks to FileZilla

Voit ladata flipbookisi vetämällä ja pudottamalla koko kirjakansion tiettyyn palvelimesi hakemistoon.

upload-to-server

Kun lataus on valmis, voit tarkastella fläppikirjojasi omalla verkkosivustollasi ja isännöidä omia julkaisujasi omalla palvelimellasi.