Kuinka voin tarkastella fläppikirjoja offline-tilassa Andriod-puhelimissa, iPhoneissa, Andriod-tableteissa ja iPadeissa

Olemme listanneet kaksi tapaa katsella fläppikirjoja offline-tilassa. Valitse vastaava menetelmä lukulaitteesi mukaan.

Andriod-puhelimissa tai -tableteissa #

(1) Napsauta [Julkaista] > [APK] > Mukauta APK-asetuksiasi > Napsauta [Vahvistaa] #
View Flipbook Online on Andriod Phones or Tablets

Voit määrittää tallennuspolun ja sen kuvakkeen. Ennen kuin julkaiset, sinun on lisättävä tarkempia tietoja, kuten nimi, tunnus, versio ja version nimi. Myös digitaalinen allekirjoitus ja salasana vaaditaan. Ja lopuksi klikkaa [Vahvistaa] julkaista kirjasi APK-tiedostona.

(2) Lähetä se Android-puhelimiin/tabletteihin ja asenna se offline-lukemista varten tai laita se sovellusmarkkinoille mainostaaksesi. #

iPhonessa tai iPadissa #

Napsauta ensin [Julkaista] > [HTML] > Mukauta HTML-asetuksiasi > Valitse "Pakkaa ZIP-muotoon tulostuksen jälkeen" #
View Flipbook Online on iPhones or iPads

Julkaisemisen jälkeen voit tarkistaa julkaistun kansion zip-tiedoston.

Compress to ZIP after output
Toiseksi lataa Flip PDF Reader sovelluskaupasta ja asenna se iPhoneen tai iPadiin. #

Sinun on asennettava ilmainen Flip PDF Reader, jos sinä ja lukijasi haluatte lukea fläppikirjan julkaisua iPadilla tai iPhonella.

Flip PDF Reader
Kolmanneksi on kaksi tapaa katsella fläppikirjaasi offline-tilassa: #

Tapa 1: Lataa flipbookisi Flip PDF Readeriin.

(1) Lataa ZIP-paketti palvelimellesi saadaksesi linkin. Kopioi linkki.

(2) Avaa Flip PDF Reader > Napsauta [Ladata] > Napsauta [Lisätä] > Liitä linkki [URL], muokkaa otsikkoa> Napsauta [Lisätä]

Download Flipbook in Flip PDF Reader

(3) Valitse ZIP-paketti > Napsauta [Alkaa] ladataksesi > Napsauta [Tuonti] tuodaksesi flipbookin kirjahyllyyn

Import flipbook to bookcase

Tapa 2: Siirrä flipbookisi iPadiin/iPhoneen iTunesin kautta

(1) Liitä iPad/iPhone tietokoneeseen.

(2) Avaa "iTunes" tietokoneellasi ja valitse laitekuvake.

Transfer your flipbook via iTunes

(3) Napsauta [Tiedostonjako] > Valitse [Flip PDF Reader]

Flip PDF Reader File Sharing in iTunes

(4) Vedä ZIP-paketti Flip PDF Reader Documents> Napsauta [Synkronoi] > [Tehty]

Add Files to Flip PDF Reader Documents
Neljänneksi, nyt voit lukea fläppikirjaa iPadilla/iPhonella offline-tilassa siirron tai lataamisen jälkeen. #

Voit napsauttaa [Auta] -painiketta saadaksesi apua tai napsauta [Muokata] -painiketta muokataksesi kirjaa luettelossa. Voit lukea fläppikirjan offline-tilassa napauttamalla kirjan pikkukuvaa. Klikkaus [Jaa] -painiketta, voit jakaa fläppikirjan muilla alustoilla.

Read Flipbook on iPad or iPhone offline