Onko olemassa tapa päivittää olemassa oleva kirja muuttamatta URL-osoitetta

Joo. Voit päivittää kirjan kahdella tavalla.

Menetelmä 1 #

Jos kirja on ladattu palvelimellesi, sinun on julkaistava muokattu kirja uudelleen HTML-muodossa ja korvattava vanha HTML.
update-an-existing-book-without-changing-the-URL

Menetelmä 2 #

Jos kirja on ladattu FlipBuilder Cloudiin, ohita kirja.
Vaihe 1: Napsauta [Upload Online]> Valitse [Korvaa olemassa oleva lehtiökirja]. #
overwrite-an-existing-flipbook
Vaihe 2: Valitse ponnahdusikkunassa kirja, jonka haluat ohittaa > napsauta [Valitse] > napsauta [Lataa]. #
replace-the-existing-book

Suosittelemme, että voit tallentaa projektin, kun viimeistelet kirjasi. Voit avata ja muokata projektia seuraavan kerran tai päivittää olemassa olevan kirjan yllä mainitulla menetelmällä.

open-or-save-the-project