Mikä on hosting-lisäpalvelu

Jotta voit helpommin ladata ja tallentaa Flip PDF Plus:llä luotuja digitaalisia julkaisujasi, kehitimme hosting-lisäpalvelun. Käyttämällä tätä palvelua voit ladata kirjasi verkkoon heti sen luomisen jälkeen,
ilman FTP:tä tai muita lataustyökaluja. Voit helposti hallita kirjojasi ja tehdä ihmisten tarkastelemaan kirjojasi verkossa selaimessaan PC-, Mac-, iPhone-, iPad- ja Android-laitteillaan.

FlipBuilder-isännöintilaajennuspalvelun käytön edut #

1. Et tarvitse verkkosivustoa #

Jos haluat julkaista kirjasi verkossa FlipBuilder-verkkohotellin lisäpalvelun avulla, sinun ei tarvitse käyttää FTP:tä tai muita lataustyökaluja, napsauta [Lataa], julkaisusi voidaan lukea verkossa välittömästi. Sinun ei tarvitse odottaa kauan latausta nyt.

2. Säilytä turvallisesti Amazon S3:lla #

FlipBuilder tekee yhteistyötä Amazonin kanssa kirjatietojen tallentamiseksi. Amazon Cloudin tietosuojaominaisuuksien avulla tietosi estävät tietojen katoamisen tahattomien käyttäjien toimien, sovellusvirheiden ja infrastruktuurihäiriöiden vuoksi.
Amazon S3:n standardin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

(1) Tuetaan Amazon S3 -palvelutasosopimuksella.

(2) Suunniteltu 99.999999999%:n kestävyyteen ja 99.99%:n saatavuuteen tietyn vuoden aikana.

(3) Suunniteltu kestämään 99,999999999% esineitä ympäri maailmaa.

(4) Alhainen latenssi ja korkea suorituskyky.

3. Lataa, käytä, jaa helposti (ei FTP- ja keskeytyspistelähetystä) #

Kun olet luonut fläppikirjoja Flip PDF Plus:llä, voit käyttää Hosting-lisäosapalvelua julkaistaksesi kirjasi verkossa yhdellä napsautuksella.

Julkaisemisen jälkeen voit helposti ladata, käyttää ja jakaa kirjojasi?

(1) Napsauta [Avaa] tai kopioi linkki ja liitä kirja avataksesi selaimessa.

(2) Tai skannaa QR-koodi nähdäksesi online-kirjasi mobiililaitteiden selaimilla.

(3) Napsauttamalla sosiaalisen median kuvakkeita voit jakaa tarinasi sosiaalisten verkostojen sivustojen, kuten Twitterin ja Facebookin, kautta.

(4) Jos haluat lisätä kirjan verkkosivustollesi, napsauta [Upota verkkosivustoon] ja kopioi ja liitä koodi HTML-tiedostoosi.

4. Hallitse kirjaasi julkisena tai yksityisenä #

Napsauta [Manage Online Books] -painiketta ja avaa sitten online-paneelisi siirtyäksesi kirjojen hallintakäyttöliittymään. Voit hallita kaikkia lataamiasi kirjoja.

Napsauta [Tietosuoja-asetukset], niin voit valita, haluatko jakaa kirjasi julkisesti vai yksityisesti. Jos asetat yksityiseksi, vain valtuutetut käyttäjät voivat tarkastella kirjaasi.

5. Joustava ja edullinen maksu #

Kun olet luonut isännöintitilin FlipBuilder:ssä, saat 5 ilmaista pistettä, 1 pisteellä voi maksaa palvelun 1 kirjalle YHDEN kuukauden sisällä. Jos sinulla on enemmän ladattavia kirjoja, voit maksaa palvelusta kahdella tavalla:

1. Pay-as-you-go (ostopisteet)

Voit ostaa pisteitä kysynnästäsi riippuen. Yksi piste on $1.1 tai vähemmän, jos haluat pitää yhden kirjan verkossa kuukauden. Mitä enemmän pisteitä tilaat kerralla, sitä enemmän alennuksia saat.

*Uusi rekisteröinti voi saada 5 ilmaista pistettä!

*Suositellaan käyttäjille, joilla on alle 10 ladattavaa kirjaa tai joiden tarvitsee säilyttää kirja verkossa vain muutaman kuukauden.

*Varmista, että pisteesi riittävät tilisi kirjojen maksamiseen. Kun ylijäämäpisteesi eivät riitä kaikkien kirjojen maksamiseen, järjestelmä ottaa käyttöön vastaavan määrän kirjoja ja poistaa muut käytöstä.

2. Tilaa

FlipBuilder Hosting Add-on Service tarjoaa kuukausittaisen (US $9.99/kk) ja vuosittaisen (US $99.0/vuosi) tilauksen. Muista, että:

*Maksimilatausraja: 1 000 kirjaa

*Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa milloin haluat.

*Tilaus uusitaan automaattisesti valitsemasi ajanjakson mukaan.