Voidaanko yhtä lisenssikoodia käyttää useissa laitteissa

Yhtä Flip PDF Plus-lisenssikoodia voidaan käyttää vain yhdessä tietokoneessa.

Jos haluat käyttää Flip PDF Plus:tä useammassa kuin yhdessä tietokoneessa, osta vastaavan numeron lisenssikoodi.

Lisäksi voit ostaa Flip PDF Plus Pro $399.00 tai Flip PDF Plus yritys hintaan $699.00. Molemmat sisältävät multimediaeditorin, jonka avulla voit lisätä multimediaa, kuten videoita, hyperlinkkejä, ääntä, laukaisutoimintoja ja animaatiotehosteita.

Yksi Flip PDF Plus Pron lisenssikoodi voidaan rekisteröidä kahdelle tietokoneelle, joissa on sama käyttöjärjestelmä, kun taas yksi Flip PDF Plus Corporaten lisenssikoodi on neljälle tietokoneelle, joissa on sama käyttöjärjestelmä.