Kuinka luoda kirjahylly ja lisätä kirjoja kirjahyllyyn

1. Napsauta [Kirjaudu sisään] valikkopalkissa. Kirjoita sitten tilisi ja salasanasi ja napsauta [Kirjaudu sisään]. (Jos sinulla ei ole tiliä, napsauta [Luo tili] sellaisen luomiseen.)

anna-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi

2. Napsauta pääikkunassa [Verkossa] tai [kirjanmerkki] ja [Tilisi].

kirjaudu sisään tiliisi

3. Napsauta [Omat kirjahyllyt]. Napsauta sitten [Asetukset] muokataksesi otsikkoa, avainsanaa ja kuvausta.

Ja voit ottaa käyttöön / poistaa käytöstä hakupainikkeen, lajittelupainikkeen, ihopainikkeen, ostoskoripainikkeen, sosiaalisen jakamispainikkeen ja näytä luokan. Voit myös asettaa marginaalin, ulkoasun, taustan, logolinkin ja logotiedoston. Napsauta sitten [Tallentaa].

luo kirjahylly

4. Jos haluat lisätä kirjoja kirjahyllyyn, napsauta [Lisää kirjoja] ja valitse kirjat ja napsauta sitten [Tallentaa].

lisää kirjoja kirjahyllyyn