Kuinka luoda kirjahylly ja lisätä kirjoja kirjahyllyyn

1. Napsauta [Kirjaudu sisään] valikkopalkissa. Kirjoita sitten tilisi ja salasanasi ja napsauta [Kirjaudu sisään]. (Jos sinulla ei ole tiliä, napsauta [Luo tili] sellaisen luomiseen.)

enter-your-email-and-password

2. Napsauta pääikkunassa [Verkossa] tai [kirjanmerkki] ja [Tilisi].

log-in-your-account

3. Napsauta [Omat kirjahyllyt]. Napsauta sitten [Asetukset] muokataksesi otsikkoa, avainsanaa ja kuvausta.

Ja voit ottaa käyttöön / poistaa käytöstä hakupainikkeen, lajittelupainikkeen, ihopainikkeen, ostoskoripainikkeen, sosiaalisen jakamispainikkeen ja näytä luokan. Voit myös asettaa marginaalin, ulkoasun, taustan, logolinkin ja logotiedoston. Napsauta sitten [Tallentaa].

create-the-bookcase

4. Jos haluat lisätä kirjoja kirjahyllyyn, napsauta [Lisää kirjoja] ja valitse kirjat ja napsauta sitten [Tallentaa].

add-books-to-the-bookcase