Onko olemassa tapaa tallentaa asetusten malli tulevaa käyttöä varten

Joo! Seuraa vain alla mainittuja vaiheita, niin voit tallentaa asetusten mallin tulevaa käyttöä varten.

Kun olet tuonut tiedostot, napsauta [Mallit] pääikkunassa ja valitse [Oma malli]. Napsauta sitten [Viedä] viedäksesi nykyiset kirjakokoonpanot. Kirjoita vain mallin nimi ja valitse tallennettava kokoonpano. Napsauta seuraavaksi [Vahvistaa].

save-a-template-of-the-settings

Napsauta lopuksi [Tallentaa] tallentaaksesi nykyiset kirjan asetukset.

save-your-book-configurations

Lisäksi, kun viet nykyisiä kirjamäärityksiä, voit valita [Tallenna "Oma mallina"] tai napsauta [Tallenna uutena mallina] tallentaaksesi nykyiset kokoonpanot suoraan uutena mallina.

save-the-current-book-configurations-as-a-template

Jos haluat muuttaa mallin nimeä ja määrityksiä, napsauta [Muokkaa mallia].

edit-the-template-configurations