Vaatimukset ja suositus PDF-tiedostojen/kuvien tuontia varten

Jos olet valmistelemassa asiakirjoja tuontia varten, on olemassa joitakin vaatimuksia ja suosituksia, jotka auttavat sinua saamaan paremman lukukokemuksen ja parantamaan fläppikirjan suorituskykyä.

Perusvaatimus #

1. Varmista, että voit avata PDF-tiedoston normaalisti PDF-katseluohjelmassa (esim. Acrobat Reader tai Preview)

2. Varmista, että PDF-tiedostosi ei vaadi salasanaa.

3. Varmista, että PDF-tiedosto ei hallitse käyttäjien käyttörajoituksia.

4. Kaikki sivut samassa suunnassa: joko täysin pysty- tai vaakasuuntainen, ei sekaisin.

5. Sen pitäisi olla mahdollista tulostaa ja kopioida.

6. Tuettu kuvamuoto: JPG/JPEG/PNG/BMP.

Tiedoston koko ja mitat #

1. Sivumäärä on enintään 1 000 sivua tiedostoa kohden (mutta voi olla pienempi tilaustyypin mukaan)

2. PDF-tiedoston enimmäiskoko on 1 Gt.

3. Kuvan enimmäiskoko on 10M.

4. Sivualueen vähimmäiskokovaatimusta ei ole, mutta suosittelemme, että PDF-tiedoston jokaisen sivun sivukoon on oltava sama. Ihanteellinen koko on noin A4-palan ala.

5. Ei väritilavaatimusta PDF:lle tai kuvalle. Oletuksena ihanteelliset väritilat ovat RGB-tila ja CMYK-tila.

PDF-sisältö (teksti/fontti/kuva) #

1. Varmista, että asiakirjasi teksti on lisätty tekstinä (sillä on fontti, väri ja fonttikoko) ja että se on valittavissa, ei kuvana. Koska tekstikuvia käytettäessä se saatetaan hahmontaa väärin, eikä sitä voida etsiä Internetistä.

2. Upota kaikki PDF-tiedostossa käytetyt fontit.

3. Kuville ei ole vähimmäisresoluutiota, mutta suosittelemme vähintään 200 DPI:tä hyväksyttävän laadun saavuttamiseksi.

Multi-PDF #

Multi-PDF mahdollistaa PDF-tiedostojen yhdistämisen yhdeksi fläppikirjaksi. Huomaa, että on tärkeää tarkistaa PDF-tiedoston sivujen yhtenäisyys ennen tuontia. Ohjelma valitsee automaattisesti sinulle parhaat sivun laadun parametrit. Voit myös valita näytöllesi sopivat suositellut parametrit tai mukautetut yksityiskohtaiset parametrit.

Erämuunnos #

Erämuuntamisen avulla voit muuntaa suuren määrän tiedostoja flipbookeiksi peräkkäin. Sinun ei tarvitse huolehtia sivun koosta. Ohjelma yhdistää automaattisesti ensimmäisen sivun leveyden ja korkeuden. Suosittelemme, että pidät PDF-tiedoston jokaisen sivun koon samana. Voit myös muokata sivun kokoa niin optimoituksi kuin mahdollista.

Leveä sivuleikkaus #

Voit valita flipbookiisi mukautetun leikkaustilan. Tilaa on viisi:

1. Ei mitään

Jos PDF-dokumenttisi on yksisivuinen, valitse "Ei mitään", ohjelmistomme muuntaa sen automaattisesti yksisivuisiksi aukotuksiksi.

2. Automaattinen

Jos sekä asiakirjasi etu- että takakansi ovat yksisivuisia, muut sivut leveäsivuisia, suosittelemme, että leikkaat sivut "Automaattisesti". Ohjelmistomme muuntaa sen automaattisesti kaksisivuisiksi aukotuksiksi ensimmäistä ja viimeistä sivua lukuun ottamatta.

3. Kaksi sivua 1

Jos PDF-dokumenttisi on 2-sivuinen aukeama, etukansi on ensimmäisellä sivulla, takakansi on viimeisellä sivulla, valitse "Kaksi sivua 1".

4. Kaksi sivua 2

Jos PDF-dokumenttisi on 2-sivuinen aukeama, takakansi on ensimmäisellä sivulla, etukansi on toisella sivulla, valitse "Kaksi sivua 2".

5. Kaksi sivua 3

Jos PDF-dokumenttisi on 2-sivuinen aukeama, etukansi on ensimmäisellä sivulla, takakansi toisella sivulla, valitse "Kaksi sivua 3".

Requirements-and-Recommendation-for-importing-PDF(s)