Kuinka piirrän viiva/käyrä ja lisään kirjan sivuilleni

Sisällysluettelo

Napsauta pääikkunassa [Multimediaeditori].

click-the-multimedia-editor

Piirrä viiva #

Napauta multimediaeditorissa [Työkalut] vaihtoehto.

1.Valitse [Line Brush]. Valitse [Linja] linjatyyppinä.

2. Mukauta parametriasetuksia ominaisuuspaneelissa, kuten kiinteä tai katkoviiva, viivan pää, viivan leveys.

3. Napsauta yhtä kohtaa kankaalla ja siirrä osoitin toiseen paikkaan.

4. Lopeta piirustus napsauttamalla viimeistä kohtaa.

5. Napsauta [Suorittaa loppuun] poistuaksesi muokkauksesta.

6. Älä unohda napsauttaa [Tallentaa] tallentaaksesi projektisi.

draw-a-line

Piirrä käyrä #

Jos haluat piirtää käyrän, sinun on muunnettava viivatyyppi muotoon [Käyrä].

1.Valitse [Käyrä] oikeassa paneelissa.

2.Muokkaa parametriasetuksia ominaisuuspaneelissa.

3. Napsauta yhtä kohtaa kankaalla ja siirrä osoitin toiseen paikkaan. Kun piirtäminen on valmis, vedä pisteitä piirtääksesi.

4. Napsauta [Suorittaa loppuun] poistuaksesi muokkausalueesta.

5. Älä unohda napsauttaa [Tallentaa] tallentaaksesi projektisi.

draw-a-curve