Miksi voin tuoda vain 12 PDF-sivua?

Tarjoamme käyttäjille ilmaisen version. Tämän ilmaisen version luomat fläppikirjat on kuitenkin merkitty vesileimalla (FlipBuilder-logo). Ja voit tuoda vain 12 sivua PDF-tiedostostasi.

Jos haluat tuoda lisää sivuja, sinun on ostettava ohjelma saadaksesi lisenssikoodin. Klikkaa [Osta nyt] aloitussivulla.

purchase-the-software

Tai osta tästä linkistä: https://www.flipbuilder.com/purchase.html. Sitten voit siirtyä kassalle maksamaan ohjelmistosta.

pay-for-the-software

Kun olet tehnyt tilauksen, saat pian tilaussähköpostin, jossa on lisenssikoodi.

Klikkaus [Rekisteröidy] aloitussivulla rekisteröityäksesi online- tai offline-tilassa.

register

1. Rekisteröidy verkossa

Syötä lisenssikoodi ja napsauta [Rekisteröidy] aktivoidaksesi täysversion.

2. Rekisteröidy offline-tilaan

Sinun on ehkä tuotava vahvistustiedosto ohjelmaan rekisteröinnin viimeistelemiseksi. Noudata näitä ohjeita ladataksesi vahvistustiedoston.

1) Avaa alla oleva URL-osoite tietokoneella, joka on yhteydessä Internetiin. https://www.flipbuilder.com/verification.html

2) Syötä päätekoodi yllä olevalle sivulle:

WANCAIHIAOCKAEFJHFKPLIKIEOBAIGJEIJKIHNNCAHLPBHLNPGLFMC

Yllä oleva päätekoodi on vain esimerkki. Sinun on syötettävä Flip PDF Plus Pron päätekoodi tietokoneellesi. )

Ilmoitus:

①Jokaisella tietokoneella on yksilöllinen päätekoodi.

②Varmennustiedoston lataamiseen käytettävän päätekoodin on oltava se tietokoneelta, jolla haluat käyttää Flip PDF Plus Prota.

3) Syötä päätekoodi ja lisenssikoodi verkkosivulle ladataksesi vahvistustiedoston.

4) Viimeistele rekisteröinti tuomalla vahvistustiedosto ohjelmaan.

Nyt voit tuoda yli 12 sivua ohjelmaan.