Voinko lisätä flipbookiini tiettyjä käyttäjiä

Vastaus on ehdottomasti kyllä. Jos haluat lisätä flipbookiisi tiettyjä käyttäjiä, voit asettaa useita salasanoja eri käyttäjille.

1. Valitse pääikkunassa [Salasana].

2. Valitse [Salasana suojattu] ja [Useita].

3. Napsauta [Lisätä] syöttääksesi käyttäjän tilit ja salasanat.

4. Kun olet valmis, napsauta [Lisätä] ja käyttäjät ja salasanat lisätään luetteloon onnistuneesti.

Voit myös napsauttaa [Poistaa] poistaaksesi käyttäjät tai kaksoisnapsauttamalla salasanan numeroa muokataksesi sitä.

set-up-multiple-passwords

Voit myös asettaa salasanavihjeen muistuttamaan käyttäjiä heidän salasanoistaan. Lisäksi voit määrittää, miltä sivulta käyttäjä aloittaa lukemisen. Sitten voit klikata [Esikatselu] nähdäksesi asetustesi vaikutuksen.

custom-password-hint-and-encrypted-pages