Voinko parantaa flipbookin sivun laatua

Tietysti vastaus on ehdoton kyllä. Flipbookin sivun laatua voi parantaa kahdella tavalla.

Menetelmä 1 #

Ennen kuin tuot tiedostot, voit valita FHD-sivun laaduksi. Full High Definition (FHD) on 1920x1080P-resoluutio, joka tarjoaa paremman kuvanlaadun, terävyyden ja selkeyden.
improve-page-quality

Menetelmä 2 #

Ennen kuin tuot tiedostot, valitse [GPL Ghostscript] renderöintimoottorina. Kirjan sivun laatu olisi parempi GPL Ghostscriptillä, joka voi muokata kuvia ja tekstitehosteita ja lisätä kuvan ääriviivojen kontrasteja.

Vaihe 1: Tuo PDF ja valitse renderöintikone #

1. Napsauta [Tuo PDF] ja valitse [Render Enginge] ponnahdusikkunassa. 2. Jos paikallinen tietokoneesi ei ole asentanut GPL Ghostscriptiä, napsauta [Lataa GPL Ghostscript (32-bit)] ja siirryt välittömästi GPL Ghostscript -lataussivulle.
Import-PDF-and-download-GPL-Ghostscript

Vaihe 2: Lataa ja asenna GPL Ghostscript (32-bittinen) #

Klikkaus [Ghostscript AGPL -julkaisu] ladataksesi GPL Ghostscript.exe-tiedoston. Kaksoisnapauta tätä exe-tiedostoa ja asenna se vaihe vaiheelta.
Download-and-install-GPL-Ghostscript

Vaihe 3: Käynnistä ohjelmisto uudelleen ja valitse GPL Ghostscript #

Kun asennus on valmis, käynnistä ohjelmisto uudelleen ja valitse renderöintimoottoriksi GPL Ghostscript.
Choose-GPL-Ghostscript