Videon/verkkosivuston näyttäminen flipbookin ponnahdusikkunassa

Näytä video ponnahdusikkunassa #

1. Valitse multimediaeditorissa kohdeelementti, kuten kuvake, teksti ja kuva.

2. Napsauta sitten [Laipaisutoiminto] ja [Käynnistä, kun napsautat/Mouseover/Mouseave].

3. Napsauta [Ponnahdusvideo].

4. Liitä videosi geneettinen koodi, videolinkki, YouTube-tunnus tai Vimeo-tunnus tyhjään ruutuun, kun olet valinnut vastaavan vaihtoehdon. Tai voit lisätä paikallisen videon suoraan tietokoneeltasi.

Lisäksi voit tehdä joitain toistoasetuksia, kuten [Automaattinen toisto], [silmukka] ja [Keskeytä taustamusiikki toiston aikana].

5. Napsauta [Tallentaa] tai [Tallenna ja esikatsele] esikatsella asetustesi vaikutusta.

show-video-in-a-pop-up-window

Näytä verkkosivusto ponnahdusikkunassa #

1. Valitse multimediaeditorissa kohdeelementti, kuten kuvake, teksti ja kuva.

2. Napsauta sitten [Laipaisutoiminto] ja [Käynnistä, kun napsautat/Mouseover/Mouseave].

3. Napsauta [Ponnahdusikkuna].

4. Liitä videosi/verkkosivustosi linkki tyhjään kohtaan ja muokkaa otsikkoa.

5. Napsauta [Tallenna] tai [Tallenna ja esikatsele] esikatsella asetustesi vaikutusta.

show-video-or-website-in-a-pop-up-window