Voinko suojata julkaistuja lehtiökirjojani

Tietysti voit suojata flipbookisi asettamalla yhden salasanan tai useita salasanoja. Jos haluat pitää fläppikirjan yksityisenä, voit suojata kirjasi kahdella tavalla.

A. Aseta yksi salasana #

1. Napsauta sivupalkissa [Salasana].

2. Valitse [Salasana suojattu].

3. Voit asettaa yhden salasanan. Kirjoita yksittäinen salasana tyhjään kenttään. Vain käyttäjät, joilla on tämä salasana, voivat avata ja lukea kirjasi.

Voit myös mukauttaa salasanavihjeen, joka muistuttaa käyttäjiä heidän salasanoistaan ja määrittää salatun sivualueen. Lisäksi voit esikatsella salattua flipbookia esikatseluikkunassa.

set-single-password

B. Aseta useita salasanoja #

1. Napsauta sivupalkissa [Salasana].

2. Valitse [Salasana suojattu] ja voit asettaa useita salasanoja tietyille käyttäjille.

3. Napsauta [Lisätä] ja syötä käyttäjätunnukset ja salasanat luetteloon.

4. Napsauta [Lisätä]. Vain käyttäjät, jotka käyttävät näitä käyttäjätunnuksia ja salasanoja, voivat avata ja lukea lehtiökirjojasi.

Voit myös muokata salasanavihjeitä muistuttamaan käyttäjiä heidän salasanoistaan ja asettaa salattuja sivuja. Lisäksi voit napsauttaa [Esikatselu] nähdäksesi asetustesi vaikutuksen esikatseluikkunassa.

set-multiple-password