Mitä minun pitäisi tehdä, jos hyperlinkit eivät toimi, kun ne on muutettu käännöskirjoiksi

On useita mahdollisia syitä, miksi hyperlinkit eivät toimi fläppikirjassasi.

1. Linkit eivät ole oikeita linkkejä.

Varmista ennen kirjan tuomista, toimivatko linkit vai eivät.

2. Unohda valita [Import Links], kun tuotat.

Vahvista, oletko valinnut [Tuo linkit] ponnahdusikkunassa ennen kirjan tuontia. Jos valitset sen, hyperlinkki tuodaan yhdessä sivujen kanssa.

check-whether-you-select-import-links

3. Selain on estänyt hyperlinkit.

Jos hyperlinkit ovat oikeita linkkejä, mutta eivät silti toimi katseltaessa HTML5-flipbookia paikallisella tietokoneella, voit tarkistaa selaimesi suojausasetukset.

4. Jos et edelleenkään pysty korjaamaan tätä ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä: [email protected]