Kuinka voin maksaa ja miten saan tuotteen

Tuemme maksutapoja monilla maksutavoilla, kuten korttimaksulla, PayPalilla, WebMoneylla ja Skrill Walletilla. Se laskuttaa tiliäsi automaattisesti sen mukaan, minkä version valitset.

Jos haluat ostaa tämän ohjelmiston, mene osoitteeseen: https://www.flipbuilder.com/purchase.html valitaksesi työhösi ja tarpeisiisi sopivan painoksen.

purchase-the-product

Napsauta sitten [Osta nyt] ja se siirtyy automaattisesti kassasivulle.

pay-for-the-product

Kun olet valinnut maksutavan ja täyttänyt maksutiedot, napsauta [Tee tilaus]. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi lisenssikoodin. Kun olet ladannut ohjelmiston, voit käyttää tätä lisenssikoodia sen aktivoimiseen.

activate-the-software