Voinko jakaa kirjoja Youtubeen/Instagramiin

Flip PDF Plus ei tue ulostulovideota. Jos haluat jakaa kirjoja YouTubessa tai Instagramissa, noudata alla olevia ohjeita:

1. YouTube tukee vain videoiden lataamista. Käytä näytön tallennustyökalua näytön tallentamiseen ja jaa tallenne YouTubeen.

2. Instagram tukee vain kuvien, GIF-tiedostojen ja videoiden lataamista. Käytä näytön tallennustyökalua näytön tallentamiseen, tallenna se GIF-tiedostoina tai lyhyinä videoina jaettavaksi Instagramissa ja jaa sitten linkkejä postauksen sisältöön.