Aloita Flip PDF Plus Pron käyttö

Vaihe 1: Tuo PDF-tiedostoja tai kuvia #

Käynnistä ohjelma, napsauta Tuo PDF ja napsauta sitten Selaa tuodaksesi PDF. On myös mahdollista tuoda sisällysluetteloa, linkkejä PDF-tiedostosta ja ottaa käyttöön hakutoiminto flipbookissasi.

Import PDF(s) or Images

Vaihe 2: Mukautettu flipbook-tyyli #

Suunnittelurajapinnassa voit suunnitella fläppikirjan sisäänrakennetulla mallilla, teemalla, taustalla, animoidulla kohtauksella, avustajalla, kirjanmerkillä, sisällysluettelolla jne. Lisäksi Asetukset-välilehdellä voit mukauttaa fläppikirjaasi erilaisilla mukautetuilla asetuksilla, kuten logona, työkalurivinä, kirjan kansina ja sosiaalisessa mediassa.

Custom Flipbook Style
customize_background_logo_toolbar

Vaihe 3: Lisää multimedia ja animaatio #

Flip PDF Plus Pron tehokkaan "multimediaeditorin" avulla julkaisijat voivat rikastuttaa fläppikirjoja videolla (kuten YouTube-videolla), äänellä, kuvilla, linkeillä, tekstillä, muodolla jne., mikä tekee sivusi kääntävästä e-kirjasta upeamman ja houkuttelevamman.

Add Multimedia and Animation

Vaihe 4: Julkaise Flipbooks Muiti-muodossa #

Tulostusmuotoja on useita eri tarkoituksiin: HTML, ZIP, EXE, Mac App, WordPress-laajennus. Valitse haluamasi tulostuslomake ja napsauta [Vahvista]-painiketta julkaistaksesi upea lehtiökirjasi.

Publish Flipbooks in Muiti-format