Text HD:n käyttäminen kirjan renderöintimoottoriksi (Mac)

Kirjasi tekstiä voidaan tehdä selkeämmäksi käyttämällä Text HD:tä, joka sopii tekstin asettelupohjaisiin PDF-tiedostoihin, kuten kirjoihin, sanomalehtiin ja romaaneihin. Noudata näitä 5 vaihetta ottaaksesi [Text HD] käyttöön renderöintimoottorina Macissa

Vaihe 1Kopioi Homebrew'n asennuskomento. #

Kirjoita tämä URL "https://brew.sh" selaimen hakupalkissa ja paina "Tulla sisään". Kopioi sitten Homebrew'n asennuskomento.

copy-the-installation-command-of-Homebrew
Vaihe 2Avaa komentorivi-ikkuna. #

Voit avata komentoriviikkunan Mac-tietokoneessa kolmella tavalla.

Tapa 1: Lehdistö "F4” näppäimistöllä avataksesi sovellusliittymän. Kirjoita sitten "Terminaali” hakupalkissa ja napauta Tulla sisään avain.

type-Terminal-on-the-search-bar

Tapa 2:  Lehdistö "Komento” ja välilyöntinäppäintä yhdessä näppäimistöllä avataksesi Spotlight-haun. Kirjoita sitten "Terminaali" hakupalkissa ja napauta Enter-näppäintä.

Tapa 3: Avaa Finder tietokoneella ja napsauta vaihtoehtoa "MENNÄ" vasemmassa yläkulmassa olevasta työkalupalkista valitaksesi "Apuohjelmat". Kaksoisnapsauta ponnahdusikkunassa "Terminaali" luettelossa avataksesi sen.

Vaihe 3Asenna Homebrew. #

1. Kun komentoriviikkuna on avattu, liitä Homebrew-asennuskomento kehotteen taakse%" ja paina"Tulla sisään“.

paste-the-installation-command-of-Homebrew

2. Kirjoita sitten tietokoneesi käynnistyssalasana ja paina "Tulla sisään". (Merkintä: Salasanasi ei näy käyttöliittymässä kirjoittaessasi.) Paina seuraavaksi Palaa/Syötä näppäimistöllä jatkaaksesi.

3. Kirjoita "hautua -v"kehotteen takana"%” tarkistaaksesi, onko Homebrew asennettu vai ei. Jos se on asennettu onnistuneesti, Homebrew'n versionumero näkyy ikkunassa.

Enter-brew -v-behind-the-prompt
Vaihe 4: Asenna Ghostscript. #

1. Kirjoita "brew install gs" kehotteen " taakse%” ja paina "Tulla sisään" asentaaksesi Ghostscriptin. (Merkintä: Kestää noin 6 minuuttia, jos asennat Ghostscriptin ensimmäisen kerran.)

2. Kirjoita "missä gs"kehotteen takana"%” ja paina "Tulla sisään" näppäimistöllä.

Enter-where-gs-behind-the-prompt
Vaihe 5: Käytä "Text HD" renderöintimoottoriksi. #

1. Kopioi polku "/usr/local/bin“.

2. Avaa ohjelmisto ja valitse "Text HD" renderöintimoottoriksi ja liitä polku tyhjään palkkiin. Nyt voit käyttää "Text HD" -mallia kirjasi renderöintimoottorina.

paste-the-path