Kuinka tuoda julkaistu HTML-tiedosto uudelleen ohjelmaan

Ohjelmassa voit palauttaa kirjaprojektin muokkausta varten tuomalla julkaistun HTML-tiedoston. Jos olet julkaissut kirjan HTML-muodossa ja haluat muokata kirjaa uudelleen, voit kokeilla ominaisuutta [Tuo julkaistu HTML-kansio].

Huomioi ennen HTML-kansion tuomista:

1. Varmista, että olet aiemmin julkaissut kirjan HTML-muodossa.

2. Julkaistu kirja on EI salasana suojattu.

Nyt voit tuoda julkaistun HTML-kansion noudattamalla näitä ohjeita.

Klikkaus [Tiedosto] ylävalikkopalkissa > valitse [Tuo julkaistu HTML-kansio] > valitse palautettavan projektin julkaistu HTML-kansio > napsauta [Valitse kansio].

import-published-html-folder

Jos julkaistun HTML-kansion tuonti epäonnistui, mahdolliset syyt ovat seuraavat:
1. Kansio ei sisältänyt julkaistuja HTML-tiedostoja. Varmista, että olet valinnut oikean HTML-kansion.
2. Olet valinnut useamman kuin yhden HTML-kansion. (Vain yhden HTML-kansion tuontia tuetaan kerrallaan.)
3. Jotkut tarvittavat tiedostot puuttuivat HTML-kansiosta. Tuo alun perin julkaistu HTML-kansio.
4. Kirja on suojattu salasanalla. Valitse kirjan julkaistu HTML-kansio ilman salasanaa.