Mitä eroa on usean PDF-tiedoston tuomisella ja erämuuntamisella

Useiden PDF-tiedostojen tuonnin ja erämuuntamisen välillä on kaksi eroa.

1. Useiden PDF-tiedostojen tuominen tarkoittaa useiden PDF-tiedostojen (kokonaiskoko<1G, sivujen yhteismäärä<1000)) yhdistämistä yhdeksi fläppikirjaksi.

import-multi-PDF

Kun olet tuonut useita PDF-tiedostoja, voit muokata fläppikirjaasi lisää, kuten lisätä mallin, teeman, kohtauksen, sisällysluettelon, kirjanmerkin, ääniavustajan äänen ja multimedian.

customize-your-flipbook

2. Erämuunnos tarkoittaa, että voit muuntaa ryhmän PDF-tiedostoja flipbookeiksi peräkkäin.

the-concept-batch-conversion

Ennen erämuuntamista voit napsauttaa [Muokata] soveltaa mallia kaikkiin flipbookiisi kerralla, mikä säästää aikaa ja on kätevä käyttäjille.

do-some-publish-settings

Tai aiemmin voit klikata [Lisätä] pääikkunassa asettaaksesi ja tallentaaksesi nykyiset kirjan asetukset uutena mallina.

create-a-new-template

Sitten ennen muuntamista voit napsauttaa [Muokkaa] ottaaksesi uuden mallin käyttöön kaikissa fläppikirjoissasi.

batch-conversion