Kuinka jaan kirjani DropBoxin/WeTransferin/Google Driven kautta

Vaihe 1: Julkaise kirjasi. #

Klikkaus [Julkaista] ja valitse haluamasi muoto. (HTML on esimerkkinä) Valitse sitten [Pakkaa ZIP-muotoon tulostuksen jälkeen] ja napsauta [Vahvistaa].
compress-your-flipbook-to-ZIP-after-output

Vaihe 2: Valitse zip-tiedosto napsauttamalla [Avaa kansio]. #

open-folder

Vaihe 3: Jaa kirjasi kautta DropBox/WeTransfer/ Google Drive. #

Valitse zip-tiedosto kansiosta DropBox/WeTransfer/Google Drive.
upload-your-book-via-DropBox-or-WeTransfer-or-Google-Drive