Kuinka tunnistaa ja leikata leveä sivu PDF-dokumentista

Kun olet napsauttanut [Import PDF], valitse ponnahdusikkunassa [Widepage Cut] ja voit valita fläppikirjaasi mukautetun leikkaustilan alla olevista viidestä tilasta.

Ei mitään #

Jos PDF-dokumenttisi on yksisivuinen, valitse [Ei mitään], ohjelmistomme muuntaa sen automaattisesti yksisivuisiksi aukotuksiksi.

Auto #

Jos asiakirjasi etu- ja takakansi ovat yksisivuisia ja muut sivut leveitä, suosittelemme, että leikkaat sivut [Automaattinen]-asennossa. Ohjelmistomme muuntaa sen automaattisesti kaksisivuisiksi aukotuksiksi ensimmäistä ja viimeistä sivua lukuun ottamatta.

Kaksi sivua 1 #

Jos PDF-dokumentti on 2-sivuinen aukeama, etukansi on ensimmäisellä sivulla, takakansi on viimeisellä sivulla, valitse [Kaksi sivua 1].

Kaksi sivua 2 #

Jos PDF-dokumenttisi on 2-sivuinen aukeama, takakansi on ensimmäisellä sivulla, etukansi on toisella sivulla, valitse [Kaksi sivua 2].

Kaksi sivua 3 #

Jos PDF-dokumenttisi on 2-sivuinen aukeama, etukansi on ensimmäisellä sivulla, takakansi toisella sivulla, valitse [Kaksi sivua 3].
detect-and-cut-the-wide-page