Hvordan rapporterer jeg et problem eller feedback i Flip PDF Plus

Funktionen [Feedback] giver dig mulighed for at give din feedback om de problemer, du stødte på under brugsprocessen. Du kan nemt dele din feedback ved at sende os logfilerne, relevante skærmbilleder og anmodningerne eller kommentarerne om programmet.

Her er tre måder, du kan rapportere et problem eller feedback på i Flip PDF Plus.

Metode 1: Klik på "rapporter dette problem", når du støder på en fejlmeddelelse #

Mens du bruger programmet, hvis en fejlmeddelelse dukker op, skal du klikke på "Rapportér denne fejl" og åbne [Feedback] for at beskrive den situation, du er stødt på.

Feedback
Report This Issue

Metode 2: Klik på [Feedback] på menulinjen #

Du kan også give feedback om softwaren ved at klikke på [Feedback] på menulinjen for at fortælle os enhver forvirring eller problemer, du stødte på under fremstillingen af dine bøger. Efter at have klikket på [feedback], vil du se et pop-up vindue som vist på det følgende billede.

Din feedback består af fem forskellige komponenter.

(1) Tilfredshed. Du kan vælge, om du er tilfreds eller utilfreds.

(2) Beskrivelse. Du kan skrive enhver anmodning ned eller kommentere funktionerne i feltet.

(3) Din e-mail. Indtast venligst din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, hvis vi har spørgsmål.

(4) Flip PDF Plus-logfiler. Du kan vedhæfte dine Flip PDF Plus-logfiler for at hjælpe os med at forstå, hvad der skete, herunder Logfile, config.txt-fil, et PNG-billede af den første side af din flipbog og system.js-fil.

Flip PDF Plus Log Files

(5) Skærmbillede eller flere billeder. Vores system tager automatisk et skærmbillede for dig. Du kan også tilføje flere billeder, så vi ved flere detaljer om dine vanskeligheder.

Efter at have bekræftet, at de indtastede oplysninger er korrekte, kan du klikke på "Send" for at rapportere din feedback.

Add Screenshot

Metode 3: Eksporter logfilen og send os en e-mail #

Eksporter logfilen til den lokale mappe.

Klik på "Feedback"> Klik på "Flip PDF Plus-logfiler" > Eksporter og gem logfilerne.

Export Log Files

Filen, du eksporterede, er en zip-pakke. Du kan tilføje flere relevante billeder sammen som vedhæftet fil til din e-mail. Og så send os e-mailen.

Send Email