Kan jeg tilføje specifikke brugere til min flipbog

Svaret er bestemt ja. Hvis du vil tilføje specifikke brugere til din flipbog, kan du indstille flere adgangskoder til forskellige brugere.

1. Vælg i hovedvinduet [Adgangskode].

2. Vælg [Adgangskodebeskyttet] og [Mange].

3. Klik [Tilføje] for at indtaste brugerens konti og adgangskoder.

4. Klik på, når du er færdig [Tilføje] og brugere og adgangskoder vil blive tilføjet til listen.

Du kan også klikke [Slet] for at slette brugerne eller dobbeltklik på adgangskoden for at redigere den.

set-up-multiple-passwords

Du kan også indstille et kodeordstip for at minde brugerne om deres adgangskoder. Derudover kan du indstille, hvilken side brugeren begynder at læse fra. Så kan du klikke [Preview] for at se effekten af dine indstillinger.

custom-password-hint-and-encrypted-pages