Kan ik specifieke gebruikers voor mijn flipbook toevoegen?

Het antwoord is zeker ja. Als u specifieke gebruikers voor uw flipbook wilt toevoegen, kunt u meerdere wachtwoorden instellen voor verschillende gebruikers.

1. Selecteer in het hoofdvenster [Wachtwoord].

2. Kies [Beschermd met een wachtwoord] en [Meerdere].

3. Klik op [Toevoegen] om de gebruikersaccounts en wachtwoorden in te voeren.

4. Als u klaar bent, klikt u op [Toevoegen] en de gebruikers en wachtwoorden worden met succes aan de lijst toegevoegd.

U kunt ook klikken op [Verwijderen] om de gebruikers te verwijderen of dubbelklik op het wachtwoordnummer om het te bewerken.

set-up-multiple-passwords

U kunt ook een wachtwoordhint instellen om gebruikers aan hun wachtwoord te herinneren. Daarnaast kun je instellen vanaf welke pagina de gebruiker begint te lezen. Dan kun je klikken op [Voorbeeld] om het effect van uw instellingen te zien.

custom-password-hint-and-encrypted-pages