Is er een manier om een boeklink te definiëren die het flipboek op een specifieke pagina opent?

Open een flipbook in een nieuw venster. Let op de URL van het boek. In de onderstaande schermafbeelding kunnen we zien dat als de huidige pagina pagina 8 is, aan het einde van de URL "#p=8" wordt weergegeven.

page=8

Dus als u wilt dat uw klanten of vrienden uw flipbook op een specifieke pagina openen, hoeft u alleen maar het paginanummer aan het einde van de URL te wijzigen. En stuur het adres dan naar anderen.

Op deze manier kunnen uw klanten en vrienden veel gemakkelijker genieten van uw flipbooks.