Er der en måde at definere et boglink på, der åbner flipbogen på en bestemt side

Åbn en flipbog i et nyt vindue. Vær venligst opmærksom på bogens URL I nedenstående skærmbillede kan vi fortælle, at hvis den aktuelle side er side 8, vil den have "#p=8" vist i slutningen af URL'en.

page=8

Så hvis du vil have dine kunder eller venner til at åbne din flipbog på en bestemt side, hvad du skal gøre bare for at ændre sidenummeret i slutningen af URL'en. Og send så adressen til andre.

På denne måde kan dine kunder og venner nyde dine flipbøger på en meget mere bekvem måde.