Sådan viser du video/hjemmeside i et pop-up vindue i min flipbog

Vis video i et pop op-vindue #

1. I multimedieeditoren skal du vælge et målelement såsom ikon, tekst og billede.

2. Klik derefter [Trigger handling] og [Udløs ved klik/Mouseover/Mouseleave].

3. Klik [Pop op-video].

4. Indsæt din genetiske videokode, videolink, YouTube-id eller Vimeo-id i det tomme felt efter at have valgt den tilsvarende mulighed. Eller du kan indsætte den lokale video fra din computer direkte.

Desuden kan du lave nogle spilleindstillinger som f.eks [Automatisk afspilning], [løkke] og [Sæt baggrundsmusik på pause under afspilning].

5. Klik [Gemme] eller [Gem og forhåndsvisning] for at få vist effekten af dine indstillinger.

show-video-in-a-pop-up-window

Vis websted i et pop op-vindue #

1. I multimedieeditoren skal du vælge et målelement såsom ikon, tekst og billede.

2. Klik derefter [Trigger handling] og [Udløs ved klik/Mouseover/Mouseleave].

3. Klik [Pop op-vindue].

4. Indsæt dit video-/websitelink i det tomme felt, og rediger titlen.

5. Klik [Gem] eller [Save & Preview] for at få vist effekten af dine indstillinger.

show-video-or-website-in-a-pop-up-window