Hoe toon ik video/website in een pop-upvenster in mijn flipbook

Video weergeven in een pop-upvenster #

1. Selecteer in de multimedia-editor een doelelement zoals pictogram, tekst en afbeelding.

2. Klik vervolgens op [Activeringsactie] en [Trigger bij klikken/Mouseover/Mouseleave].

3. Klik op [Pop-upvideo].

4. Plak je genetische videocode, videolink, YouTube-ID of Vimeo-ID in het lege vak nadat je de overeenkomstige optie hebt geselecteerd. Of u kunt de lokale video rechtstreeks vanaf uw computer invoegen.

Bovendien kun je enkele afspeelinstellingen doen, zoals: [Automatisch afspelen], [Lus] en [Pauzeer achtergrondmuziek tijdens het spelen].

5. Klik op [Opslaan] of [Opslaan & Voorbeeld] om een voorbeeld van het effect van uw instellingen te bekijken.

show-video-in-a-pop-up-window

Toon website in een pop-upvenster #

1. Selecteer in de multimedia-editor een doelelement zoals pictogram, tekst en afbeelding.

2. Klik vervolgens op [Activeringsactie] en [Trigger bij klikken/Mouseover/Mouseleave].

3. Klik op [Pop-up venster].

4. Plak je video-/websitelink in de lege ruimte en bewerk de titel.

5. Klik op [Opslaan] of [Opslaan & voorbeeld] om een voorbeeld van het effect van uw instellingen te bekijken.

show-video-or-website-in-a-pop-up-window