Een vorm tekenen en invoegen in mijn bladerboekpagina's

Met de multimedia-editor kunt u gemakkelijk een vorm tekenen op uw bladerbladpagina's.

in-the-multimedia-editor

Na het openen van de multimedia-editor

1. Tik in de multimedia-editor op de [Gereedschap] optie.

2.Selecteer [Vormpenseel].

3.Selecteer [Lijn] als het lijntype.

4.Klik op een locatie op het canvas en verplaats uw aanwijzer naar andere verschillende locaties.

5.En u moet het startpunt verbinden om het tekenen te voltooien.

draw-a-shape-by-line

Als u deze vorm met een gebogen segment wilt tekenen, moet u het lijntype wijzigen.

1.Klik op [Kromme] op het rechterpaneel.

2. Sleep vervolgens de punten die u wilt tekenen.

3.Klik op [Finish] om het bewerkingsgebied te verlaten.

4.Klik op [Opslaan] om uw project op te slaan.

draw-a-shape-by-curve

Bovendien kunt u de vorm op het rechterpaneel aanpassen nadat u de tekening hebt voltooid.

customize-the-shape