Hvordan man tegner en form og indsætter til mine bladrende bogsider

Det er nemt at tegne en figur på dine bladrende bogsider med multimedieeditor.

in-the-multimedia-editor

Efter at have åbnet multimedieeditoren

1. Tryk på i multimedieeditoren [Værktøjer] mulighed.

2. Vælg [Formbørste].

3. Vælg [Linje] som linjetype.

4. Klik på en placering på lærredet, og flyt din markør til andre forskellige placeringer.

5.Og du skal forbinde startpunktet for at afslutte tegningen.

draw-a-shape-by-line

Hvis du vil tegne denne form med et buet segment, skal du ændre linjetypen.

1. Klik [Kurve] på højre panel.

2. Træk derefter punkterne for at tegne.

3. Klik [Afslut] for at forlade redigeringsområdet.

4. Klik [Gemme] for at gemme dit projekt.

draw-a-shape-by-curve

Desuden kan du tilpasse formen på det højre panel efter at have afsluttet tegningen.

customize-the-shape