Sådan opretter du ikonknapper med klik- og svæveeffekter

I multimedieredaktøren af Virksomhedsversion, der er 70+ veldesignede knapper, der er nemme at bruge og fuldt ud tilpassede.

Anvend foruddesignet skabelon #

1. Klik [Interager].

2. Find [knap] og klik [Se mere] for at vælge en knap, du har brug for.

Apply button template

Brugerdefineret knapstil #

Du kan yderligere tilpasse knappens ikon, tekst, baggrundsfarve og flere indstillinger.

For eksempel kan du ændre knapikonet fra en samling af over 280 ikoner i ikonbiblioteket.

Custom Button Style

Eller du kan vælge knappen og derefter finde [Skift stater] for at tilpasse baggrundsfarven, når du klikker eller svæver.

Hover Effect

Føj interaktiv udløserhandling til knappen #

Du kan tilføje passende udløserhandlinger til knappen. Tage [Pop op-vindue] som et eksempel:

1. Vælg knappen og klik [Trigger Action].

2. Vælg [Udløs ved klik/Mouseover/Mouseleave] som udløsningstid.

3. Vælg [Pop op-vindue].

4. Indtast den URL, du vil have læserne til at åbne, og navngive.

5. Klik [Gemme] eller [Gem og forhåndsvisning].

Add trigger action to button