Pictogramknoppen maken met klik- en zweefeffecten

In de multimedia-editor van Bedrijfsversie, er zijn 70+ goed ontworpen knoppen die gemakkelijk te gebruiken en volledig aanpasbaar zijn.

Vooraf ontworpen sjabloon toepassen #

1. Klik op [Interactie].

2. Vind [knop] en klik [Bekijk meer] om een knop te kiezen die u nodig hebt.

Apply button template

Aangepaste knopstijl #

U kunt het pictogram, de tekst, de achtergrondkleur en meer instellingen van de knop verder aanpassen.

U kunt bijvoorbeeld het knoppictogram wijzigen uit een verzameling van meer dan 280 pictogrammen in de pictogrambibliotheek.

Custom Button Style

Of u kunt de knop selecteren en vervolgens zoeken [Toggle Staten] om de achtergrondkleur aan te passen wanneer u klikt of zweeft.

Hover Effect

Interactieve triggeractie toevoegen aan knop #

U kunt de juiste triggeracties aan de knop toevoegen. Nemen [Pop-up venster] als voorbeeld:

1. Selecteer de knop en klik op [Activeringsactie].

2. Selecteer [Trigger bij klikken/Mouseover/Mouseleave] als triggertijd.

3. Kies [Pop-up venster].

4. Voer de URL in die de lezers moeten openen en de titel.

5. Klik op [Opslaan] of [Opslaan & Voorbeeld].

Add trigger action to button