Hoe kan ik de flipbooks offline bekijken op Andriod-telefoons, iPhones, Andriod-tablets en iPads

We hebben twee methoden voor je opgesomd om de flipbooks offline te bekijken. Kies de corresponderende methode volgens uw leesapparaat.

Op Android-telefoons of -tablets #

(1) Klik [Publiceren] > [APK] > Pas uw APK-instellingen aan > Klik op [Bevestigen] #
View Flipbook Online on Andriod Phones or Tablets

U kunt het opslagpad en het bijbehorende pictogram instellen. Voordat u publiceert, moet u meer gedetailleerde informatie toevoegen, zoals naam, ID, versie en versienaam. Digitale handtekening en wachtwoord zijn ook vereist. En tot slot klik [Bevestigen] om uw boek als APK-bestand te publiceren.

(2) Stuur het naar Android-telefoons/-tablets en installeer het voor offline lezen, of zet het op de applicatiemarkt om te promoten. #

Op iPhones of iPads #

Klik eerst op [Publiceren] > [HTML] > Pas uw HTML-instellingen aan > Vink "Comprimeer naar ZIP na uitvoer" aan #
View Flipbook Online on iPhones or iPads

Na publicatie kunt u het zip-bestand in de gepubliceerde map controleren.

Compress to ZIP after output
Ten tweede, download Flip PDF Reader uit de app store en installeer het op je iPhones of iPads. #

U moet onze gratis Flip PDF Reader installeren als u en uw lezers de flipbook-publicatie op iPad of iPhone willen lezen.

Flip PDF Reader
Ten derde zijn er twee methoden om uw flipbook offline te bekijken: #

Methode 1: Download uw flipbook op Flip PDF Reader.

(1) Upload het ZIP-pakket naar uw server om een link te krijgen. Kopieer de koppeling.

(2) Open PDF-lezer omdraaien > Klik op [Downloaden] > Klik [Toevoegen] > Plak de link in [URL], titel bewerken> Klik [Toevoegen]

Download Flipbook in Flip PDF Reader

(3) Selecteer het ZIP-pakket > Klik op [Begin] om te downloaden > Klik op [Importeren] om het flipbook in de boekenkast te importeren

Import flipbook to bookcase

Methode 2: Zet je flipbook over naar iPad/iPhone via iTunes

(1) Verbind uw iPad/iPhone met de computer.

(2) Open "iTunes" op uw computer en selecteer uw apparaatpictogram.

Transfer your flipbook via iTunes

(3) Klik [Bestanden delen] > Selecteer [PDF-lezer omdraaien]

Flip PDF Reader File Sharing in iTunes

(4) Sleep het ZIP-pakket naar Flip PDF Reader Documents> Klik op [Synchroniseren] > [Gedaan]

Add Files to Flip PDF Reader Documents
Ten vierde kun je flipbook nu offline op iPad/iPhone lezen nadat het overzetten of downloaden is voltooid. #

U kunt klikken [Helpen] knop om hulp te krijgen of klik op [Bewerking] om het boek in de lijst te bewerken. U kunt eenvoudig op de boekminiatuur tikken om het flipbook offline te lezen. Klik [Delen] knop, dan kunt u uw flipbook op andere platforms delen.

Read Flipbook on iPad or iPhone offline

Powered by BetterDocs

nl_NLNederlands