Hvordan kan jeg se flipbøgerne offline på Andriod-telefoner, iPhones, Andriod-tablets og iPads

Vi har angivet to metoder til at se flipbøgerne offline. Vælg venligst den tilsvarende metode i henhold til din læseenhed.

På Andriod-telefoner eller -tablets #

(1) Klik [Offentliggøre] > [APK] > Tilpas dine APK-indstillinger > Klik [Bekræfte] #
View Flipbook Online on Andriod Phones or Tablets

Du kan konfigurere gemmestien og dens ikon. Før du udgiver, skal du tilføje mere detaljerede oplysninger såsom navn, id, version og versionsnavn. Digital signatur og adgangskode er også påkrævet. Og klik endelig [Bekræfte] for at udgive din bog som APK-fil.

(2) Send det til Android-telefoner/tablets og installer til offline læsning, eller sæt det på applikationsmarkedet for at promovere. #

På iPhones eller iPads #

Først skal du klikke [Offentliggøre] > [HTML] > Tilpas dine HTML-indstillinger > Marker "Komprimer til ZIP efter output" #
View Flipbook Online on iPhones or iPads

Efter udgivelsen kan du tjekke zip-filen i den offentliggjorte mappe.

Compress to ZIP after output
For det andet skal du downloade Flip PDF Reader fra app-butikken og installere den på dine iPhones eller iPads. #

Du skal installere vores gratis Flip PDF-læser, hvis du og dine læsere ønsker at læse flipbog-udgivelsen på iPad eller iPhone.

Flip PDF Reader
For det tredje er der to metoder til at se din flipbog offline: #

Metode 1: Download din flipbog på Flip PDF Reader.

(1) Upload ZIP-pakken til din server for at få et link. Kopier linket.

(2) Åbn Flip PDF Reader > Klik [Hent] > Klik [Tilføje] > Indsæt linket [URL], rediger titel> Klik [Tilføje]

Download Flipbook in Flip PDF Reader

(3) Vælg ZIP-pakken > Klik [Start] for at downloade > Klik [Importere] for at importere flipbogen til reolen

Import flipbook to bookcase

Metode 2: Overfør din flipbog til iPad/iPhone via iTunes

(1) Tilslut din iPad/iPhone til computeren.

(2) Åbn "iTunes" på din computer, og vælg dit enhedsikon.

Transfer your flipbook via iTunes

(3) Klik [Fildeling] > Vælg [Flip PDF-læser]

Flip PDF Reader File Sharing in iTunes

(4) Træk ZIP-pakken for at Vend PDF Reader Documents> Klik [Synkronisere] > [Færdig]

Add Files to Flip PDF Reader Documents
For det fjerde kan du nu læse flipbook på iPad/iPhone offline, efter at du er færdig med at overføre eller downloade. #

Du kan klikke [Hjælp] knappen for at få hjælp eller klik [Redigere] knappen for at redigere bogen på listen. Du kan blot trykke på bogens miniaturebillede for at læse flipbogen offline. Klik [Del] knappen, så kan du dele din flipbog på andre platforme.

Read Flipbook on iPad or iPhone offline