Kan jeg ændre den aktuelle PDF-fil efter import (genimporter PDF-dokument)

Ja du kan!

Når du har importeret dine PDF'er, skal du vælge [Fil] eller [Importer PDF] i hovedvinduet. Bare klik [Genimport] og du kan genimportere dine PDF'er.

re-import-your-PDF

Klik på i pop op-vinduet [Bekræfte] hvis du vil gemme bogkonfigurationerne.

Bemærk: De elementer, der er tilføjet med Multimedia Editor, vil ikke blive bevaret. Hvis du vil gemme de konfigurationer, der er indstillet af Multimedia Editor, skal du gemme dem som [Min skabelon] før genimport.

Eller klik [Afbestille] hvis du vil nulstille konfigurationerne af din nye bog.

save-the-book-configurations