Kan ik het huidige PDF-bestand wijzigen na het importeren (PDF-document opnieuw importeren)

Ja, dat kan!

Selecteer na het importeren van uw PDF('s) [Bestand] of [PDF importeren] in het hoofdvenster. Gewoon klikken [Opnieuw importeren] en u kunt uw PDF('s) opnieuw importeren.

re-import-your-PDF

Klik in het pop-upvenster op [Bevestigen] als u de boekconfiguraties wilt opslaan.

Opmerking: De elementen die met Multimedia Editor zijn toegevoegd, worden niet bewaard. Als u de configuraties wilt opslaan die zijn ingesteld door Multimedia Editor, sla ze dan op als: [Mijn sjabloon] alvorens opnieuw te importeren.

Of klik op [Annuleren] als u de configuraties van uw nieuwe boek wilt resetten.

save-the-book-configurations