Kan ik achtergrondgeluid toevoegen voor mijn bladerboek?

Ja natuurlijk. Hier zijn 3 methoden waarmee u achtergrondgeluid kunt toevoegen aan uw bladerboek.

A. Ontwerp-instellingen-Achtergrondgeluidsbestand #

1. Kies in het hoofdvenster [Ontwerp].

2. Klik op [Instellingen].

3. Voer in "achtergrondgeluid" in het zoekvak en zoek het op.

4. Klik vervolgens op het pluspictogram om uw achtergrondgeluidsbestand te uploaden. U kunt ook het volume van het achtergrondgeluid aanpassen.

add-background-music

B. Assistent-upload MP3 #

1. Klik in het hoofdvenster op [Assistent].

2. Selecteer een assistent-rol als stemassistent.

3. Selecteer vervolgens [Upload MP3] en klik [Bladeren] om direct een MP3-bestand te uploaden. U kunt ook bijschriften voor het MP3-bestand toevoegen.

upload-your-MP3-file

C. Multimedia-editor-Audio #

1. Selecteer in de multimedia-editor [Audio].

2. U kunt klikken op [Audio importeren] om enkele audio of meerdere audio als achtergrondgeluid te importeren. U kunt ook meer afspeelinstellingen doen of de instellingen van dit audiopictogram aanpassen.

add-audio