Kan jeg tilføje baggrundslyd til min bladre bog

Ja selvfølgelig. Her er 3 metoder, du kan tilføje baggrundslyd til din vendebog.

A. Design-Indstillinger-Baggrundslydfil #

1. Vælg i hovedvinduet [Design].

2. Klik [Indstillinger].

3. Indtast "baggrundslyd" i søgefeltet og søg i det.

4. Klik derefter på plusikonet for at uploade din baggrundslydfil. Du kan også justere lydstyrken for baggrundslyden.

add-background-music

B. Assistent-Upload MP3 #

1. Klik på i hovedvinduet [Assistent].

2. Vælg en assistentrolle som stemmeassistent.

3. Vælg derefter [Upload MP3] og klik [Gennemse] at uploade en MP3-fil direkte. Du kan også tilføje billedtekster til MP3-filen.

upload-your-MP3-file

C. Multimedieeditor-Lyd #

1. Vælg i multimedieeditoren [Lyd].

2. Du kan klikke [Importér lyd] at importere enkelt lyd eller flere lyde som baggrundslyd. Du kan også lave flere afspilningsindstillinger eller tilpasse indstillingerne for dette lydikon.

add-audio