Kan ik mijn publicaties op onze eigen server hosten?

Ja! Met de geweldige Flip PDF Plus Pro kunnen gebruikers hun publicaties op hun eigen server hosten. U kunt alle boekbestanden uploaden naar uw eigen server via een FTP-tool van derden, zoals FileZilla.

Stap 1: Download en installeer FileZilla. #

Download and Install FileZilla

Stap 2: Maak verbinding met een server. #

Voer uw aanmeldingsgegevens in (host, gebruikersnaam, wachtwoord en poort) en klik vervolgens op de knop [Quickconnect].
Connect to server

Stap 3: Zet alle boekbestanden in EEN map. #

De naam van de map maakt deel uit van het linkpad.

Put all the book files in One folder

Stap 4: Upload je flipbooks. #

In het linkerdeelvenster van FileZilla hebt u toegang tot uw bestanden op uw computer. In het rechterpaneel van FileZilla heb je de bestanden en mappen van je server.
Upload your flipbooks to FileZilla

Om uw flipbooks te uploaden, kunt u eenvoudig de hele boekenmap naar een specifieke map op uw server slepen en neerzetten.

upload-to-server

Als het uploaden is voltooid, kunt u uw flipbooks op uw eigen website bekijken en uw eigen publicaties op uw eigen server hosten.