Hoe verkoop je je pdf als flipbook?

FlipBuilder-programma's hebben een functie waarmee u uw PDF als flipbook kunt verkopen. Als u inkomsten wilt genereren met de door u geproduceerde inhoud, volgt u gewoon de stappen om deze om te zetten in een online flipbook.

Stap 1: Upload uw boeken naar de FlipBuilder-server. #
sell-publications-1
Stap 2: Log in op uw account in het online paneel en voltooi [E-commerce instelling] in uw account. #

Klik op de link om in te loggen op uw account: https://panel.flipbuilder.com/manage/managebooks

complete-the-e-commerce-setting
Stap 3: Zet uw boeken te koop. #
sell-publications-3
Stap 4: Voeg boeken toe aan de boekenkast en pas de interface van de boekenkast aan. #
sell-publications-4
sell-publications-5

Nadat je boeken aan je boekenkast hebt toegevoegd, kun je op [Instellingen] klikken om je boekenkastinterface aan te passen.

sell-publications-6
Stap 5: Deel je boekenkastlink of sluit de boekenkast in op je website. #
sell-publications-7

Als u meer inhoud en meer informatie over het verkopen van uw flipbook wilt bekijken, klikt u op de onderstaande link om dit te controleren.

Hoe verkoop je je pdf als flipbook?