Is er een manier om een sjabloon van de instellingen op te slaan voor toekomstig gebruik?

Ja! Volg gewoon de onderstaande stappen, u kunt een sjabloon van de instellingen opslaan voor toekomstig gebruik.

Klik na het importeren van uw bestanden op [Sjablonen] in het hoofdvenster en kies [Mijn sjabloon]. Dan klikken [Exporteren] om huidige boekconfiguraties te exporteren. Voer gewoon de sjabloonnaam in en selecteer de configuratie die moet worden opgeslagen. Klik vervolgens op [Bevestigen].

save-a-template-of-the-settings

Klik ten slotte op [Opslaan] om de huidige boekconfiguraties op te slaan.

save-your-book-configurations

Bovendien kunt u bij het exporteren van huidige boekconfiguraties: [Opslaan als "Mijn sjabloon"] of klik op [Opslaan als nieuwe sjabloon] om de huidige configuraties direct als een nieuwe sjabloon op te slaan.

save-the-current-book-configurations-as-a-template

Als u de sjabloonnaam en configuraties wilt wijzigen, klikt u op [Sjabloon bewerken].

edit-the-template-configurations