Kan ik een groep pdf's in volgorde naar flipbooks converteren?

Zeker ja. U kunt een groep PDF's één voor één converteren naar een flipbook met batchconversie. U kunt de batchconversie uitvoeren op de startpagina of het hoofdvenster.
1. Klik in de startpagina of het hoofdvenster op [Batch-conversie].

batch-convert

2. Klik op [PDF's toevoegen] of [Map toevoegen] om bestanden te selecteren die u wilt converteren.

a-batch-conversion

3. Voor de conversie kunt u:
① stel het publicatieformaat en het uitvoerpad in.
② selecteer een sjabloon voor uw flipbooks.
③ stel het paginabereik in dat moet worden geïmporteerd en pas de parameters van uw flipbook-paginakwaliteit aan.

do-publish-settings

4. En klik op [Overzetten] dan worden uw PDF's in volgorde succesvol omgezet naar flipbooks.

convert-successfully