De taal wijzigen voor de gebruikersinterface van de applicatie

Inhoudsopgave

Hier zijn 2 methoden waarmee u de taal voor de gebruikersinterface van de toepassing kunt wijzigen.

Methode 1 #

Klik op de startpagina op [Taal] en selecteer een weergegeven taal.

change-language-in-the-start-page

Methode 2 #

Druk in het hoofdvenster op de [Opties] en klik [Taal]. Selecteer vervolgens een taal als de weergegeven taal. De weergegeven taal van de gebruikersinterface van de toepassing zal veranderen.

change-language-in-the-main-window